Wij helpen u graag
+31 (0)46 474 84 44
Elke zondag geopend! van 12:00 tot 17:00

Verbeterd slaapcomfort door boxsprings in regio Limburg

De beste boxsprings vindt u in Geleen

Wilt u een nieuw tweepersoonsbed kopen in Limburg? Dan moet u zeker eens langskomen bij de showroom van Aubel Coenen Slapen B.V. in Geleen. Bij ons kunt u het ruime aanbod van comfortabele boxsprings uitgebreid bekijken én uitproberen. Vindt u het belangrijk om goed en voldoende te slapen? Dan kunt u natuurlijk niet zonder een matras en een kussen die perfect bij u passen. Wilt u slaapgebrek en vervelende gezondheidsklachten voorkomen? Maak dan uw keuze uit topmerken als Auping, Pullman, Mline en Ubica. 

Alles voor een ideale slaapkamer 

Al vele jaren zijn kwalitatief hoogwaardige boxsprings in Limburg te verkrijgen bij Aubel Coenen Slapen. Deze bedden zijn volledig samen te stellen in de kleur, stof en de afmetingen die u wenst. De beste keuze als u vele jaren wilt genieten van een perfecte nachtrust. Ons familiebedrijf is opgericht in 1919 en we zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de Limburgse regio. In onze webshop vindt u echt alles op het gebied van gezond slapen. Van heerlijk zachte dekbedden tot kussens in alle soorten en maten. Bovendien bieden we een uitgebreide collectie slaapkamerkasten van topkwaliteit. En met een trendy dekbedovertrek uit onze winkel maakt u uw nieuwe slaapplek helemaal af. 

Uitgeslapen wakker worden 

De boxsprings die wij verkopen, zijn zodanig ontworpen dat ze uw lichaam volledig ondersteunen. Ze zien er bovendien strak en luxueus uit en zijn een aanwinst voor iedere slaapkamer. De combinatie bestaat uit een bedbak, matras en hoofdbord. Indien gewenst kan er nog een top matras aan worden toegevoegd. Uiteraard zijn deze bedden ook in een elektrisch verstelbare uitvoering beschikbaar. Kom snel eens langs! Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Goed slapen is in Limburg geen enkel probleem dankzij Aubel Coenen in Geleen.

auping matrassen, auping boxsprings, auping bedden, auping limburg velda matrassen, velda boxsprings, velda bedden, velda limburg eastborn matrassen, eastborn boxsprings, eastborn bedden, eastborn limburg pullman matrassen, pullman boxsprings, pullman bedden, pullman limburg nolte kasten, nolte bedden, nolte limburg mline matras, mline matrassen, mline bedden, mline limburg geltex matras, geltex matrassen, geltex bedden, geltex limburg ubica boxsprings, ubica bedden, ubica limburg