kom naar onze showroom

Persoonlijk advies werkt het beste. Laat je door ons begeleiden. 

Persoonlijk advies

Wanneer je besluit om een nieuw matras of een nieuw bed aan te schaffen kunt je er zeker van zijn dat wij je goed begeleiden. Wij hebben zeer vakkundige medewerkers met jarenlange praktijkervaring en zij kunnen je met alle vragen helpen. Je kunt altijd rekenen op persoonlijke aandacht en ondersteuning van onze medewerkers. Op deze manier ben je er zeker van dat jouw aankoop de juiste is.

Ruim aanbod

Bij ons kunt u het ruime aanbod van comfortabele boxsprings uitgebreid bekijken én uitproberen. Vindt u het belangrijk om goed en voldoende te slapen? Dan kunt u natuurlijk niet zonder een matras en een kussen die perfect bij u passen. Wilt u slaapgebrek en vervelende gezondheidsklachten voorkomen? Maak dan uw keuze uit topmerken als Auping, Pullman, Mline, Beka, Nolte, Caresse en Eastborn.

Alles voor een ideale slaapkamer

 Je vindt bij ons echt alles op het gebied van gezond slapen. Van heerlijk zachte dekbedden tot kussens in alle soorten en maten. Bovendien bieden we een uitgebreide collectie slaapkamerkasten van topkwaliteit. En met een trendy dekbedovertrek uit onze winkel maakt u uw nieuwe slaapplek helemaal af. 

Uitgeslapen wakker worden 

De boxsprings die wij verkopen, zijn zodanig ontworpen dat ze uw lichaam volledig ondersteunen. Ze zien er bovendien strak en luxueus uit en zijn een aanwinst voor iedere slaapkamer. De combinatie bestaat uit een boxspring, matras en hoofdbord. Indien gewenst kan er nog een top matras aan worden toegevoegd. Uiteraard zijn deze bedden ook in een elektrisch verstelbare uitvoering beschikbaar. 

Kom snel eens langs! Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Goed slapen is in Limburg geen enkel probleem dankzij Aubel Coenen in Geleen.

Adres

Aubel Coenen Slapen BV
Retailpark Sittard Geleen
Egelantier 17
6163 RB Geleen

Open

Maandag
13.00u tot 18.00u

Dinsdag t/m vrijdag

09.30u tot 18.00u

Donderdag

09.30u tot 21.00u

Zaterdag
09.30u tot 17.00u

Zondag 12.00u tot 17.00u

Gesloten op
Carnavalszondag, 1e Pinksterdag, 1e Paasdag, 1e en 2e Kerstdag, 1 januari

Route

Vanaf de A2
Neem afslag Urmond, Geleen (afslag 48)
Ga richting Geleen de Urmonderbaan op en ga rechtdoor
U passeert een tankstation aan uw rechterhand, neem direct na het tankstation de afrit naar Retailpark Sittard Geleen.
U heeft uw bestemming bereikt

Vanaf de Middenweg N276
Neem afslag Sittard/Geleen (Fortuna-stadion)
Ga richting Urmond naar de A2
Neem afslag Geleen, de Mauritsweg op.
Ga bij de rotonde rechtsaf richting Retailpark Sittard Geleen
U heeft uw bestemming bereikt

Slapen kan fantastisch zijn

Met de juiste tips al helemaal.